2011. március 11., péntek

Díjat kaptam :-))


Annyira jó, hogy bár én nem sminkes blogot írok (azt is tudnék...de az nem lenne ennyire izgi :D), mégis gondolnak rám a csajok, és adnak nekem blogger-díjat. :)))
Streisytől megkaptam a Liebster blog díjat. Tetszik a blogja, leírja a gondolatait, kicsit belecsöppenhetünk az életébe. Az ilyeneket szeretem, mert nem személytelen make-up blogok. :)) Köszönöm szépen a díjat, Barbi! Naná, hogy elfogadom! :D

Barbi blogja: http://streisy.blogspot.com/


A szabályok a díjjal kapcsolatban a következők:

1, Egy bejegyzés, amiben a díj logója megjelenik, és a szabályok feltüntetésre kerülnek.
2, Belinkelni azt a személyt, akitől a díjat kaptad, és tudatni vele, hogy elfogadod.
3, Továbbadni 3-5 tehetséges, lehetőleg kezdő blogtársadnak, és ezt tudatni is velük. 
A díjazottjaimmal kapcsolatban 'bajban vagyok'. Nem követek sok embert, ők sem újak már a "szakmában". :D Mint mondtam, inkább a saját életről, tapasztalatokról szóló blogokat szeretem, éppen ezért ajánlok figyelmetekbe 1-2 ilyen blogot:
1.)   http://nyc-by-evi.blogspot.com/  Ő Évi, aki 1 teljes évig élt New Yorkban, au pair volt. :-)) Szuper izgalmas (volt) a blogja, sajnos -mivel már véget ért az 1 éves küldetés-, már befejezte. Ennek ellenére szerintem olvassátok vissza, ha érdekel Titeket Amerika, New York, mert Évi úgy írt róla, hogy akit eddig nem vonzott, az ezután kb megszállottja lesz. Ő teljesítette ki Amerika-imádatom. :D

2.)  http://dt-in-kl.blogspot.com/  Évi tesója, Dóri. :) Dél-Kelet Ázsiában él, és dolgozik. Iszonyat jól alakítja az életét, kiskora óta tudatosan, bárkinek példaképe lehet. :-) Emellett önzetlen is, megosztja a saját tapasztalatait, életfelfogását velünk, hogy az a hasznunkra válhasson.
3.)  http://funnyfanni.blogspot.com/   Fanni január óta au pair Washington D.C.-ben. Izgi az élete kint,  gyakran ír, USA-kedvelőknek kötelező! :D Nagyon kedves csaj, múltkor egy baseball meccsen rástartolt egy NBA-játékos. :D

Jöhet a sminkes blog:
4.) http://bricybabus.blogspot.com/ Brigi nem klasszikus make-up blogot ír, nézzétek meg a dec. 26-i bejegyzését és a videóját, nekem az a kedvencem. :) Az utóbbi időben nagyon elfoglalt volt, nem írt se a blogjába, és videót sem csinált, de nemrég felszabadult kicsit, és azt ígérte, hogy folytatja a blogolást-videógyártást. :-)

Ezeken felül, szeretném a figyelmetekbe ajánlani Dulce Candy (youtube-ról ismerős lehet) blogját, leggyakrabban napi outfit postokat ír: http://www.dulcecandy.com/  Imádom a stílusát, és hogy néha  nagyon lezser, néha nagyon elegáns, és mindegyik jól áll neki. :) Szerintem egy kisebb ház megtelne a ruháival :D. Afganisztánban dolgozott katonaként, összegyűjtött egy kisebb (inkább nagyobb) vagyont, és a mi örömünkre rengeteg ruhát és sminket vásárol. :))

Barbi! Nagyon-nagyon köszönöm mégegyszer, hogy gondoltál rám a díjjal kapcsolatban. ;-))
Puszi


1 megjegyzés: