2011. január 13., csütörtök

VSholic :-)


A VICTORIA'S SECRET az egyik legismertebb amerikai fehérneműcég. Egy férfi alapította 1977-ben.
Igazából 1998-tól rendeznek divatbemutatókat.  Kb 2006-tól tényleg a világ legexkluzívabb divatbemutatójának lehet minősíteni a minden év novemberében megrendezett show-t.
A vállalat évről évre egy gyémántos darabbal is előrukkol, ennek a neve „fantasy bra”, a világ legdrágább melltartója, amit minden évben más, bennfentes által kiválasztott szupermodell mutat be. A 2005-ös modell ára 12.5 millió dollár volt. Idén a VS egy-egy gyémántokkal kirakott melltartóval kedveskedett Oscar-díjra jelölt hölgynek is. Irigylésre méltó, az tuti :)).

A VS modellek rendkívül híres szupermodellek. Kb minden modell egyik legnagyobb álma, és pályájának kiteljesedése ezen a divatbemutatón való részvétel.
Az "angyalok" több ruhát is bemutatnak egy show alkalmával.
A 2009-es divatbemutatón Mihalik Enikő is részt vett. Enikő epel a világ top10 szupermodell-listáján. Nagyon különleges arca van, szerintem gyönyörű. Fogorvosi szempontból egy kis korrekcióra szorulna (fogszabi), még szerencse, hogy csukott szájjal nem látszik a képein a nem tökéletes fogsor. Egyébként 100%-os a csaj. :)

A kedvenc Victoria’s secret angyalaimról írok pár szót:

Heidi Klum
A német szupermodell 13 éve folyamatosan részt vesz a divatbemutatón. 2009-ben 3 hónappal a szülése után vonult fel, ami után a google-s „Heidi Klum fogyókúra” keresési rátája kissé megnövekedett…:D
Seal a férje, 2008-ban együtt énekeltek a VS divatbemutatón. Heidinek is jó hangja van.
3 gyerekük van, illetve Heidinek van még egy fia a Forma-1 gurutól, Flavio Briatorétől is.
Heidi egyébként egy Jolly Joker, mindenből kiveszi a részét a modellkedés mellett:műsorvezető, színésznő, énekesnő, divattervező és televíziós producer.


3 hónappal a szülés után



Adriana Lima
Brazil származású. Egy csomó ideig járt Wenzeslaus lichtensteini herceggel, de nem ment hozzá feleségül, inkább Marco Jaric NBA-s kosarast választotta, már van is egy kislányuk, Valentina. Nekem annyira nem tetszik a férje :) :$
Adriana már többször is viselhette a fantasy bra-t.
Régebben ő volt a kedvencem, de ma már más. :)





Alessandra Ambrosio
Brazil származású, nem véletlen, hogy legjobb barátnője Adrianának.
Nagyon különleges arca van, vadmacskás szemek, csontos pofi. Szerintem kicsit rövid lábai vannak a felső testéhez képest, plusz kicsit O lába van, emiatt kicsit furán jár a kifutón. Férje Jamie Mazur, van egy kislányuk, Anja, extracuki.





Izabel Goulart, a kedvenc
Ő a kedvencem. A legszebb, a legformásabb, a leghosszabb lábú…stb.
Ami meglepő számomra, hogy 2005-2008-ig volt angyal, azóta „csak” fellép a bemutatókon.
Egyik bátyja I-es típusú diabeteses (4 fiútestvére van, és 1 lány), emiatt Iza a miami egyetem diabetes kutatócsoportjának tagja, 2009-től ő ennek a szevezetnek a nagykövete.





Chanel Iman
Mindössze 20 éves amerikai lány. Különleges vonásait a afrikai és koreai felmenőinek köszönheti.
Nagyon berobbant a VS-világba, tavaly 1 ruhát mutathatott be, idén pedig már az angyalok közé választották. Amikor megtudta, elsírta magát, tök cuki volt.
Kicsit támadták őt, mert nagyon vékony, és ez a VS elveivel kicsit ütközik, mert inkább nőiesebb modelleket foglalkoztatnak. Azzal magyarázták a kivételt, hogy a vékony lányoknak (->kis mellűeknek) is megmutassák, hogy a VS melltartói csodát tudnak művelni.





Miranda Kerr
Hú, őt is imádom. Babapofija miatt szerintem az egyik legszimpatikusabb mind közül.
Ausztráliában nőtt fel. Arca ismerős lehet a Maybelline reklámokból. 2007-től Orlando Bloom barátnője, tök mákos… Már össze is házasodtak. Szombaton (január 8-án) megszületett első gyerekük, egy kisfiú, Mirlando (Miranda-Orlando összeolvadásából) :D.





Azt még fontos megemlíteni, hogy ezek a modellek többet edzenek, mint egy testépítő, csak mivel nem tolják őket fehérjével, nem látszik rajtuk. A legizmosabb modell egyébként Marisa Miller.



A 2009-es divatgála előtt meghirdettek egy modellversenyt, amelynek nyertese felléphetett a bemutatón. A győztest a nézők választották a 2 döntős közül. Izgalmas volt, mert a show alatt hirdette ki Heidi Klum a nyertes nevét, akinek egyből futnia kellett a kifutóra fellépni. :) Kylie Bisutti nyerte a versenyt, Jamie Lee Darley alábbmaradt.


Minden show-n fellép egy sztárénekes. Énekelt már Usher, Justin Timberlake, a Black eyed peas, Akon, idén pedig Katy Perry :))))) Nagyon illett a cukorkás-lufis imázs a bemutatóhoz.

Katy a csajokkal :o)


balról jobbra: Alessandra, Izabel, Marisa, Miranda, Heidi, Selita, Adriana, Karolina
 Nektek melyikük tetszik a legjobban? :)

A divatbemutatós képek a vsholic.com-ról vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése